Фейсбук Кандидатът за президент проф.  гласува в 31 СУЧЕМ Иван Вазов“ в

...
Фейсбук
Кандидатът за президент проф.  гласува в 31 СУЧЕМ Иван Вазов“ в
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: Гласувах за това да се откажем от омразата и противопоставянето

 Фейсбук Кандидатът за президент проф.  гласува в 31 СУЧЕМ " Иван Вазов “ в София. 

" Винаги е значимо да се гласоподава. Ние би трябвало сами да изковем ориста си. Гласувах за това да променим политическия жанр и политическото държание. Гласувах за това да се откажем от омразата и от опълчването и да се опитаме да се обединим към визия за бъдещето на България ", сподели проф. Герджиков след излизане от секцията си. 

Той изясни, че тази заран, на излизане от секцията служебният министър председател е позволил политическа неточност:

" Янев сподели, че имаме потребност от служебно държавно управление. Не, господин Янев, ние имаме потребност от постоянно държавно управление, всички българи желаят това, време е и политиците да го схванат. "

Проф. Герджиков добави още: " Гласувах за това да имаме същински държавници, които се интересуват освен от България, само че и са загрижени за всеки български жител. Аз се надявам, че тези същински държавници ще ни изведат от тежката икономическа, ценова, здравна рецесия и ще и поведат към разцвет. Надявам се, че на следващия ден България ще се разсъни успокоена, друга и щастлива.Призовавам всички водачи на политически сили още от на следващия ден да положат големи старания за това да имаме постоянно държавно управление и работещ парламент. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР